Επενδύσεις: Με τον Αραμπά οι επιχορηγήσεις

Πέντε χρόνια μετά την υπαγωγή της επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο και δύο μετά την τελική έκθεση ελέγχου, εγκρίθηκε η καταβολή της πρώτης δόσης επιχορήγησης τουριστικής επένδυσης.

  • της Αλεξάνδρας Γκίτση
Επενδύσεις: Με τον Αραμπά οι επιχορηγήσεις
Πέντε χρόνια μετά την υπαγωγή της επένδυσης στον αναπτυξιακό νόμο και δύο μετά την τελική έκθεση ελέγχου, εγκρίθηκε εν τέλει στις αρχές Αυγούστου η καταβολή της πρώτης δόσης της επιχορήγησης για την τουριστική επένδυση της εταιρείας ΑΕΤΕ Δημήτριος Μιχαλάκης Α.Ε. στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Π. Μηταράκη, εγκρίθηκε η χορήγηση της πρώτης δόσης της επιχορήγησης ποσού 1,2 εκατ. ευρώ -προκύπτει από το 50% της επιδότησης συνολικού ποσού 2,4 εκατ. ευρώ- έναντι επιχορήγησης του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας ΑΕΤΕ Δημήτριος Μιχαλάκης Α.Ε. συνολικά 6,86 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη επένδυση είχε εγκριθεί με απόφαση του τότε υπουργού και υφυπουργού Οικονομικών στα τέλη Ιουνίου του 2007 και αφορούσε την ίδρυση ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 30 διαμερισμάτων - 98 κλινών στην περιοχή Πεζούλα του Δήμου Μαλίων Ν. Ηρακλείου Κρήτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v