Επιχορήγηση για κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών η επιχορήγηση των Περιφερειών με το ποσό των 21 εκ. ευρώ για την κάλυψη αποκλειστικά και μόνο δαπανών μεταφοράς μαθητών.

Επιχορήγηση για κάλυψη δαπανών μεταφοράς μαθητών
Δημοσιεύτηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το σχολικό έτος 2012-2013 με την οποία ρυθμίζονται τα εκκρεμή ζητήματα ώστε να ξεκινήσει απρόσκοπτα η μεταφορά μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα, σε όποια περιοχή λόγω των καθυστερημένων και άγονων διαγωνιστικών διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη από τους δήμους κατ΄ εφαρμογή του Νόμου του Καλλικράτη δεν υπογραφούν νέες συμβάσεις, θα υπάρξει παράταση των υπαρχουσών μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στο πλαίσιο αυτό υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη η επιχορήγηση των Περιφερειών της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2012 με το ποσό των 21 εκ. ευρώ για την κάλυψη αποκλειστικά και μόνο δαπανών μεταφοράς μαθητών που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 01.01.2012 έως 30.06.2012.

****Δείτε δεξιά στο "Συνοδευτικό Υλικό" την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, τη σχετική εγκύκλιο και την απόφαση για την κάλυψη δαπανών των μεταφορέων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v