Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε 45 ημέρες οι προσφορές για τα λαχεία

Εντός 45 ημερών θα πρέπει να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές στο διαγωνισμό για τα κρατικά λαχεία, όπως αποφάσισε το ΤΑΙΠΕΔ στο διοικητικό συμβούλιο.
Παράλληλα ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 29% του ΟΠΑΠ.

Σε 45 ημέρες οι προσφορές για τα λαχεία
Εντός 45 ημερών θα πρέπει να κατατεθούν οι δεσμευτικές προσφορές στο διαγωνισμό για τα κρατικά λαχεία, όπως αποφάσισε το ΤΑΙΠΕΔ στο διοικητικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε.
Παράλληλα ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 29% του ΟΠΑΠ

Αναλυτικότερα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου στη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε τα ακόλουθα:

Τελική Φάση Διαγωνισμού Κρατικών Λαχείων

Εγκρίθηκε το τελικό σχέδιο της σύμβασης παραχώρησης, για την ιδιωτικοποίηση των κρατικών λαχείων. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές εντός 45 ημερών.

Β’ Φάση Διαγωνισμού για την Κασσιώπη

Εγκρίθηκαν τα Τεύχη της Β΄ Φάσης του διαγωνισμού για την αξιοποίηση της έκτασης στην Κασσιώπη Κέρκυρας. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές εντός 60 ημερών.

Έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για τον ΟΠΑΠ

Επιβεβαιώθηκε η -από 29.03.2012- απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την πώληση του 29% των μετοχών της ΟΠΑΠ Α.Ε. με διεθνή ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό. Εγκρίθηκαν οι όροι της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σύμφωνα με τους οποίους η προεπιλογή των υποψηφίων θα γίνει με χρηματοοικονομικά κριτήρια.

Η δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Περαιτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε εκτενώς το θέμα της αξιοποίησης του Ελληνικού. Η διαδικασία για την επόμενη φάση του Διαγωνισμού (υποβολή δεσμευτικών τεχνικών και οικονομικών προσφορών) αναμένεται να οριστικοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v