Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προθεσμία 5 μέρες σε 150.000 συνταξιούχους

Στους 150.000 ανέρχονται οι δικαιούχοι κύριας σύνταξης του ΙΚΑ και στους 110.000 οι δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης που δεν έχουν εμφανιστεί για να απογραφούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ. Σπυρόπουλος.

Προθεσμία 5 μέρες σε 150.000 συνταξιούχους
Στους 150.000 ανέρχονται οι δικαιούχοι κύριας σύνταξης του ΙΚΑ και στους 110.000 οι δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης του ΙΚΕ που δεν έχουν εμφανιστεί για να απογραφούν, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Η διοίκηση του ιδρύματος και το υπουργείο Εργασίας ξεκαθαρίζουν πως στις 21 Οκτωβρίου το ΙΚΑ θα σταματήσει να καταβάλει συντάξεις σε όσους δεν απογράφησαν ή δεν το πράξουν έως την Παρασκευή 5/10, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Σημείωσε ακόμη ότι δεν μπορεί ακόμα να προβεί σε κάποια εκτίμηση όσον αφορά τον αριθμό των ατόμων που έπαιρναν παράνομα σύνταξη. Είπε ότι αυτό θα γίνει μετά την Παρασκευή, οπότε λήγει η παράταση, υπογραμμίζοντας ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες.

Υπενθυμίζεται ότι την 1η Οκτωβρίου αρχίζει η απογραφή 1,2 εκατ. συνταξιούχων του ΟΓΑ, η οποία θα διαρκέσει έως και το τέλος Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v