Helexpo: Διεθνής έκθεση ΧΡΥΣΟΣ & ΑΣΗΜΙ στις 1-4/3

Τη διεθνή έκθεση ΧΡΥΣΟΣ & ΑΣΗΜΙ θα διοργανώσει στο χρονικό διάστημα 1-4 Μαρτίου 2013 η Helexpo, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών.

Helexpo: Διεθνής έκθεση ΧΡΥΣΟΣ & ΑΣΗΜΙ στις 1-4/3
Τη διεθνή έκθεση ΧΡΥΣΟΣ & ΑΣΗΜΙ θα διοργανώσει στο χρονικό διάστημα 1-4 Μαρτίου 2013 η Helexpo, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ).

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Helexpo, η διεθνής έκθεση ΧΡΥΣΟΣ & ΑΣΗΜΙ έρχεται να καλύψει την ανάγκη των Ελλήνων κατασκευαστών κοσμήματος για οικοδόμηση σχέσεων συνεργασίας με εταιρίες από κράτη, τα οποία παρουσιάζουν αγοραστικό ενδιαφέρον για το ποιοτικό κόσμημα της χώρας μας.

Κυρίαρχο ρόλο στην επιτυχία της έκθεσης θα παίξει η πρόσκληση στοχευμένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers program), οι οποίοι θα αναζητήσουν πεδία συνεργασίας με τους συμμετέχοντες στην έκθεση.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις τις αγοράς και τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο, καθώς και να έρθουν σε επαφή και να αναπτύξουν συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες.

Η έκθεση στην Αττική ακολουθεί τη διοργάνωση της 27ης Διεθνούς Έκθεσης Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολυτίμων Λίθων, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού KOSMIMA, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 13 έως τις 15 Οκτωβρίου 2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v