Σαμαράς: Θα πετύχουμε αν μείνουμε ενωμένοι

Ως λαός κρύβουμε τεράστιες δυνάμεις μέσα μας, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Υποστήριξε ότι πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Αν το κάνουμε αυτό, θα πετύχουμε.

Σαμαράς: Θα πετύχουμε αν μείνουμε ενωμένοι
Ως λαός κρύβουμε τεράστιες δυνάμεις μέσα μας, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της συμπρωτεύουσας. Ο πρωθυπουργός έκανε εκτενή αναφορά στα ιστορικά γεγονότα της εποχής, σημειώνοντας ότι μέσα από κακουχίες η Ελλάδα βγήκε ισχυρότερη. Έκανε έκκληση για ενότητα προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει την κρίση, ενώ απέφυγε οποιαδήποτε άμεση αναφορά στη σημερινή πολιτική συγκυρία και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η συγκυβέρνηση να συμφωνήσει για το θέμα των εργασιακών.

Σήμερα δίνουμε αγώνα να ελευθερώσουμε την Ελλάδα από τα δεσμά της υποανάπτυξης και της υπερχρέωσης, που μας οδήγησε σε απίστευτες ταπεινώσεις. Τώρα οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπιστία της χώρας και να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της λιτότητας, ώστε να μην έχουμε ανάγκη από μνημόνια και δανειστές.

«Ένας-ένας μεγάλοι ηγέτες και οργανισμοί ποντάρουν σήμερα στην επιτυχία μας», υποστήριξε και επανέλαβε ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρώπης και θα παραμείνει.
«Θα τα καταφέρουμε αν έχουμε πίστη στις δυνάμεις μας και ενότητα». Ο μόνος εχθρός είναι η διχόνοια. «Σήμερα δεν λείπουν σημάδια διχασμών από εκείνους που ονειρεύονται την καταστροφή», σημείωσε.

Σε 10 χρόνια η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερη και πολύ ισχυρότερη από σήμερα, αν μείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v