Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέδριο διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου

Το 5ο Συνέδριο Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου της ICAP Group θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2012.

Συνέδριο διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου
Το 5ο Συνέδριο Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου της ICAP Group θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου 2012. Το κύριο θέμα εξέτασης του Συνεδρίου είναι η Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου και η διοργάνωση δίνει έμφαση σε πρακτικά θέματα υψηλής προτεραιότητας για τις εταιρείες.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κορυφαίος διανοητής σε θέματα Credit Risk, Edward Altman. Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής Χρηματοοικονομικών του Stern Business School έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις "100 πιο σημαντικές προσωπικότητες των Χρηματοοικονομικών παγκοσμίως" (2005, Περιοδικό Treasury & Risk Management) ενώ θεωρείται κορυφαίος σε θέματα Ανάλυσης Πιστωτικού Κινδύνου, Εταιρικής Πτώχευσης, Ομολόγων Υψηλής Απόδοσης και Δανεισμού Προβληματικών Επιχειρήσεων.

Εκτός του Καθηγητή Altman, ο Γκίκας Χαρδούβελης, Σύμβουλος της Eurobank και Καθηγητής θα αναλύσει το θέμα «Ελλάδα και Ευρωζώνη σε Κρίση», ενώ αναμένεται να κηρύξει τις εργασίες του Συνεδρίου εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών.

Επιπροσθέτως, ανώτατα στελέχη της IBM και της DUN & BRADSTREET θα παρουσιάσουν νέα εργαλεία Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου. Επίσης, θα παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα Έρευνας στην οποία συμμετείχαν 300 Οικονομικοί Διευθυντές αποτυπώνοντας τις προτεραιότητές τους στη δύσκολη αυτή συγκυρία. Τέλος, στα πλαίσια συζήτησης στρογγυλής τραπέζης μεταξύ Διευθυνόντων Συμβούλων 6 εταιρειών και οργανισμών, θα αναλυθεί το θέμα της Χρηματοδότησης.

Το Ετήσιο Συνέδριο Credit Risk της ICAP Group έχουν ήδη παρακολουθήσει περισσότερα από 1.700 ανώτατα στελέχη Οικονομικών και Γενικών Διευθύνσεων και έχει υποστηριχθεί από 60 Εταιρείες - Χορηγούς. Η ετήσια αυτή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου αποκτά σήμερα ιδιαίτερη σημασία μια και αποτελεί μία από τις λιγοστές ευκαιρίες ανταλλαγής απόψεων και σε βάθος ενημέρωσης στα πλαίσια μίας τόσο ευρείας ολομέλειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v