Ο Α. Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα

Σαν βόμβα έχει πέσει στο Μαξίμου η πληροφορία ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα, προβάλλοντας πολύ ισχυρές ενστάσεις.

Ο Α. Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα
Σαν βόμβα έχει πέσει στο Μαξίμου η πληροφορία ότι ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης δεν υπογράφει τα μέτρα, προβάλλοντας πολύ ισχυρές ενστάσεις, μεταδίδει το enikos.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θέμα έχει προκαλέσει αναταραχή τόσο στο κυβερνητικό επιτελείο όσο και στη Συγγρού. Πληροφορίες φέρουν τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά να διαμηνύει στον Φ. Κουβέλη ότι ο κ. Ρουπακιώτης θα πρέπει να υπογράψει τα μέτρα, απειλώντας με άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με ορισμένες άλλες πληροφορίες, ο Αντώνης Μανιτάκης συναντάται με τον Φώτη Κουβέλη. Ο υπουργός, ο οποίος έχει προταθεί από τη ΔΗΜΑΡ, έχει ενστάσεις με το πακέτο, ενώ υπάρχει και το θέμα ότι καλείται να υπογράψει νομοσχέδιο ενός άρθρου το οποίο το κόμμα που τον προώθησε στην κυβέρνηση δεν θα υπερψηφίσει.

Υπό αυτό το πρίσμα, αν η διαφαινόμενη άρνηση παραμείνει, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της παραίτησης. Αλλωστε, το νομοσχέδιο πρέπει άμεσα να πάει στη Βουλή προκειμένου να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το βράδυ της Τετάρτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v