Ομαλοποιείται η κατάσταση στο Σύνταγμα

Ομαλοποιείται η κατάσταση στους δρόμους γύρω από τη βουλή μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Ομαλοποιείται η κατάσταση στο Σύνταγμα
Ομαλοποιείται η κατάσταση στους δρόμους γύρω από τη βουλή μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών δυνάμεων. Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται πλέον κανονικά.

Αναλυτικότερα, επεισόδια ξέσπασαν σήμερα το βράδυ στο Σύνταγμα με τους διαδηλωτές να εκτοξεύουν μολότοφ και τις αστυνομικές δυνάμεις να απαντούν με ρίψεις δακρυγόνων. Οι διαδηλωτές έριξαν τα προστατευτικά κάγκελα έξω από τη Βουλή προκαλώντας την επέμβαση των ΜΑΤ αλλά και των "υδροφόρων".

Η αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει τους διαδηλωτές προς την Ομόνοια και το Μοναστηράκι, ενώ αμείωτος ήταν ο πετροπόλεμος και τα δακρυγόνα. Τα ΜΑΤ προχώρησαν σε συλλήψεις στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα σε όλο το κέντρο μέχρι την Ομόνοια.

Από το απόγευμα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και το ΠΑΜΕ ξεκινώντας από την Ομόνοια περικύκλωσαν την Βουλή την ίδια ώρα που συνεχιζόταν η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα, που έφερε το υπουργείο Οικονομικών. Οι διαδηλωτές στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους ξεπέρασαν τους 100.000.

Οι εργαζόμενοι σχεδόν όλων των επαγγελμάτων και κοινωνικών φορέων συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις εκφράζοντας την αντιπαράθεσή τους στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v