Συνεχίζουν κινητοποιήσεις έως 21/11 οι δικαστικοί

Τις επόμενες κινήσεις τους προετοιμάζουν οι δικαστές διαμαρτυρόμενοι για τις νέες περικοπές στους μισθούς τους που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο.

Συνεχίζουν κινητοποιήσεις έως 21/11 οι δικαστικοί
Τουλάχιστον μέχρι τις 21 Νοεμβρίου θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους οι δικαστικοί συμφωνα με απόφαση που εξέδωσε η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Οι δικαστές προετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους διαμαρτυρόμενοι για τις νέες περικοπές στους μισθούς τους που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο, ενώ προσεχώς αναμένεται να καθοριστεί ημερομηνία για νέα έκτακτη γενική συνέλευση του Σώματος.

Εν τω μεταξύ ομάδα δικαστικών λειτουργών παρέμεινε επί μία ώρα στην είσοδο του Πρωτοδικείου της Αθήνας. Οι δικαστές διαμαρτυρήθηκαν για την ψήφιση του νομοσχεδίου με το οποίο μειώθηκαν οι αποδοχές τους .

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και τα προεδρεία όλων των Δικαστικών Ενώσεων , ενώ η πρόεδρος της Ενωσης Δικαστων και Εισαγγελέων κ. Βασιλική Θάνου δήλωσε ότι στόχος της συγκέντρωσης είναι "να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους στην Κυβέρνηση που δεν σεβάστηκε τη Δικαιοσύνη και την ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v