Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λαγκάρντ: Πρέπει να βρεθεί λύση για την Ελλάδα

Στο κρίσιμο eurogroup της ερχόμενης εβδομάδας για την Ελλάδα είναι σημαντικό να επιτευχθεί συμφωνία που θα θέσει πάλι σε βιώσιμη τροχιά την οικονομία της χώρας, δήλωσε από τη Μανίλα η Κριστίν Λαγκάρντ.

Λαγκάρντ: Πρέπει να βρεθεί λύση για την Ελλάδα
Στο κρίσιμο eurogroup της ερχόμενης εβδομάδας για την Ελλάδα είναι σημαντικό να επιτευχθεί συμφωνία που θα θέσει πάλι σε βιώσιμη τροχιά την οικονομία της χώρας, δήλωσε από τη Μανίλα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η ίδια τόνισε ότι οι ευρωπαίοι νομοθέτες πρέπει να εφαρμόσουν πολιτικές δεσμεύσεις για να βοηθήσουν την ανάκαμψη της ευρωζώνης το επόμενο έτος.

«Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα (it ain’t over till the fat lady sings)», δήλωσε η κ. Λαγκάρντ, ερωτηθείσα για την πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα. «Είναι θέμα σκληρής δουλειάς, να διασφαλίσουμε ότι θα επικεντρωθούμε στον ίδιο σκοπό δηλαδή η συγκεκριμένη χώρα, η Ελλάδα, να μπορέσει να λειτουργήσει σε βιώσιμη βάση, να μπορέσει να ανακάμψει, να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια της, να μπορέσει να έχει πάλι πρόσβαση στις αγορές το νωρίτερο δυνατόν».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v