Στο Σύνταγμα μεταφέρονται οι υπηρεσίες του ΤΕΑΔΥ

Οι υπηρεσίες του ΤΕΑΔΥ μεταφέρονται σε ένα ενιαίο κτίριο, στο Σύνταγμα. Εξαιτίας λοιπόν της μετακόμισης, οι υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό από 23-11-2012 και θα επαναλειτουργήσουν από 3-12-2012.

Στο Σύνταγμα μεταφέρονται οι υπηρεσίες του ΤΕΑΔΥ
Οι υπηρεσίες του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. και των τομέων του Τ.Ε.Α.Π.Ο.Κ.Α. και Τ.Α.Δ.Κ.Υ., οι οποίες έως σήμερα βρίσκονταν σε διαφορετικά σημεία του Δ. Αθηναίων, μεταφέρονται σε ένα ενιαίο κτίριο, ιδιοκτησίας του Τ.Ε.Α.Δ.Υ., επί της οδού Φιλελλήνων 13-15 στο Σύνταγμα.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το εν λόγω κτίριο ανακαινίστηκε πρόσφατα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με στόχο τη συγκέντρωση, το συντονισμό και την εύρυθμη λειτουργία των διάσπαρτων υπηρεσιών, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του Τ.Ε.Α.Δ.Υ., την ελαχιστοποίηση των ενοικίων και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας.

Εξαιτίας λοιπόν της μετακόμισης, οι υπηρεσίες  θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό από 23-11-2012 έως 30-11-2012, και θα επαναλειτουργήσουν, επί της οδού Φιλελλήνων 13-15 στο Σύνταγμα, κανονικά από Δευτέρα 3-12-2012.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v