Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδήλωση “Market yourself 2012” αύριο στην ΑΣΟΕΕ

Εκδήλωσή με θέμα “Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά” διοργανώνει η ΑΣΟΕΕ. Οι ομιλητές και τα workshop.

Εκδήλωση “Market yourself 2012” αύριο στην ΑΣΟΕΕ
Εκδήλωσή με θέμα “Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά” διοργανώνει η ΑΣΟΕΕ. Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου (Πατησίων 76).

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι:
• Η κα Βελιώτου Πέγκυ, Partner της KPMG
• Η κα Σπύρου Νατάσα, HR Director της Fourlis Group
• Ο κος Σωτηρόπουλος, Regional director Western Balkans της Chipita
• Ο κος Μπουραντάς Δημήτριος, καθηγητής ΟΠΑ κ συγγραφέας

Συντονιστής καθώς και ομιλητής είναι ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής του Euro2day.gr και της Media2day Εκδοτική ΑΕ.

Από την πλευρά της KPMG θα παρουσιαστούν τα νέα απαιτούμενα χαρακτηριστικά στην αγορά εργασίας, ενώ η επιχειρηματική προσέγγιση θα δοθεί μέσα από την εμπειρία δύο καταξιωμένων στελεχών εταιριών που δραστηριοποιούνται τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό: την Chipita, και την Fourlis Group.

Τη δική του, μοναδική διάσταση θα δώσει ο κος Μπουραντάς, γνώστης τόσο της αγοράς εργασίας αλλά και των αγωνιών και προσδοκιών των αποφοίτων, παλαιοτέρων και νέων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με τα Workshops:
1. “Ποιές είναι οι νέες δεξιότητες (competencies) που αναζητούνται από την αγορά εργασίας σήμερα, από την κα Κουλούρη Ελίνα (Supervising Advisor – KPMG).

Γνωρίστε ποιές είναι οι δεξιότητες που αναζητά η αγορά εργασίας σήμερα ώστε να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητά σας.

2. «Τα μυστικά μιας πειστικής παρουσίασης»

Η διάρκεια της εσπερίδας θα είναι περί τις 2 κ 1/2 ώρες, και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v