Υπόθεση Λαυρεντιάδη: Παραδόθηκε η Λιαρμακοπούλου

Παραδόθηκε στις αρχές η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου. Εναντίον της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Στον Κορυδαλλό ο Λαυρεντιάδης.

Υπόθεση Λαυρεντιάδη: Παραδόθηκε η Λιαρμακοπούλου
Παραδόθηκε στις αρχές η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου. Εναντίον της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Μετά από αυτή την εξέλιξη αναζητείται πλέον μόνο ο Π. Κυριακίδης.

Από την άλλη πλευρά, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης μετά το εξιτήριο που πήρε από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλευόταν οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο επιχειρηματίας απολογήθηκε την Παρασκευή επί της ουσίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει και τις οποίες αρνείται, ενώ δεν αποκλείεται να απολογηθεί εκ νέου αφού θα έχει ενημερωθεί επί της δικογραφίας.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν έκανε χρήση της προθεσμίας που προβλέπεται από το νόμο προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Ο ίδιος μίλησε για δυσμενή μεταχείριση, καταστρατήγηση των δικαιωμάτων του αλλά και για προβλήματα υγείας που, όπως αναφέρει, αγνοήθηκαν προκλητικά από τις αρχές. Σε δήλωσή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν τηρήθηκε καθόσον αφορά το πρόσωπό μου η δικονομική τάξη και καταστρατηγήθηκε κάθε δικονομικό δικαίωμά μου. Αρνήθηκα να συμπράξω σε αυτό. Λυπάμαι τους χιλιάδες εργαζόμενους που θα μείνουν τώρα χωρίς δουλειά και αναρωτιέμαι για ποιον λόγο, σε αυτή τη δύσκολη για τη χώρα στιγμή, δεν θέλουν κάποιοι να επιστρέψουν στην Ελλάδα 160 εκατομμύρια ευρώ που έχω δηλώσει από τον Ιούλιο ότι θέλω να καταβάλλω».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v