Schaeuble: H Eλλάδα προχωράει τις μεταρρυθμίσεις

Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν πρέπει να υπερφορτώσει τα άλλα κράτη μέλη και για αυτό προχωράει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble.

Schaeuble: H Eλλάδα προχωράει τις μεταρρυθμίσεις
Η ελληνική κυβέρνηση γνωρίζει ότι δεν πρέπει να υπερφορτώσει τα άλλα κράτη μέλη και για αυτό προχωράει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schaeuble, λέγοντας ότι τα χειρότερα για την ευρωζώνη έχουν περάσει.

O ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ρυθμό που προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις στην Γαλλία, λέγοντας ότι το Παρίσι «γνωρίζει καλά ότι κάθε χώρα πρέπει συνεχώς να προχωρά τις μεταρρυθμίσεις προκειμένου να μείνει ανταγωνιστική».
 
Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε περισσότερο αισιόδοξος για την ευρωζώνη έναντι της Αγκελα Μερκελ, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει ξεκάθαρα ότι η κρίση τελείωσε. Παράλληλα, υποστήριξε ότι αναμένει «λογική» ανάπτυξη του ΑΕΠ για το 2013.

"Πιστεύω ότι τα χειρότερα έχουν περάσει" σημείωσε ο κ. Schaeuble σε συνέντευξη του στη γερμανική Bild.

Αναφορικά με την Ελλάδα σημείωσε ότι "η κυβέρνηση στην Αθήνα γνωρίζει ότι δεν πρέπει να υπερφορτώσει τα άλλα κράτη μέλη της ευρωζώνης. Ως εκ τούτου, προχωράει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις" υποστήριξε ο κ. Schaeuble.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v