Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το... VIP Room του Κορυδαλλού

Επιφανείς πρωταγωνιστές της πολιτικής και της σόου μπιζ βρίσκονται συγκεντρωμένοι -κατηγορούμενοι για διαφορετικές υποθέσεις- στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού,  γνωστή και ως... VIP Room.

Το... VIP Room του Κορυδαλλού
Η μόνη περίπτωση όπου παλαιότερα θα μπορούσε να συναντήσει κάποιος τόσα επώνυμα πρόσωπα μαζεμένα θα ήταν κάποιο πάρτι ή κοσμική εκδήλωση. Οι καιροί όμως άλλαξαν και πλέον επιφανείς πρωταγωνιστές της πολιτικής και της σόου μπιζ βρίσκονται συγκεντρωμένοι -κατηγορούμενοι για διαφορετικές υποθέσεις- στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού - γνωστή και ως VIP Room...

O Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του Αστέριος Οικονομίδης, Νίκος Ζήγρας, Γιάννης Σμπώκος και Γιώργος Σαχπατζίδης, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Μάκης Ψωμιάδης και ο γιος του Σταύρος, αλλά και τα πάλαι ποτέ golden boys των εταιρειών Hellas Power και Energa, είναι οι πλέον διάσημοι από τους... υψηλούς κρατουμένους της 6ης πτέρυγας.

Οι κρατούμενοι δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους και οι συζητήσεις είναι λιγοστές καθώς τις περισσότερες φορές αφορούν... προβλήματα με τη θέρμανση ή τσακωμούς για τη χρήση του μοναδικού καρτοτηλεφώνου. Οι... γκρίνιες μάλιστα αναμένεται να αυξηθούν, καθώς προσεχώς οι υψηλοί κρατούμενοι θα στερηθούν τη ζεστασιά που τους προσφέρουν τα φορητά ηλεκτρικά καλοριφέρ που τους προμήθευσε η διεύθυνση των φυλακών....


Οι άγιες ημέρες...

Πάντως, αν μη τι άλλο, οι έγκλειστοι της 6ης πτέρυγας τα φετινά Χριστούγεννα είχαν μια διαφορετική εμπειρία αφού ευλογήθηκαν από τον ίδιο τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος επισκέφθηκε τις φυλακές Κορυδαλλού. Μπορεί για φέτος να στερήθηκαν τα υπέρλαμπρα πάρτι, όμως έτυχαν ειδικής μεταχείρισης ακόμα και σε επίπεδο... ευλογίας.

Όσο για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, όπως άλλωστε και το χριστουγεννιάτικο, αναμένεται να είναι κατά πολύ πιο λιτό από αυτό που απολάμβαναν μέχρι πρότινος στα κοσμικά ρεβεγιόν που συμμετείχαν.

Ωστόσο, και σε αυτόν τον τομέα θα έχουν το... κάτι παραπάνω - από τους έγκλειστους στις φυλακές. Συμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει ειδικές παραγγελίες στο μίνι μάρκετ των φυλακών, ενώ αναμένονται και τρόφιμα που θα τους φέρουν οι συγγενείς τους.


Η Βίκυ Σταμάτη

Αν και μακριά από το μέγαρο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έγκλειστη στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου Βίκυ Σταμάτη παραμένει σε εορταστικό πνεύμα.

Η κατηγορουμένη για συμμετοχή σε ξέπλυμα βρόμικου χρήματος την περίοδο των γιορτών μοίραζε στις σωφρονιστικές υπαλλήλους γούρια, τρόφιμα και ρούχα. Η ίδια έχει αναλάβει να βοηθά οικονομικά και κάποιες από τις συγκρατoύμενές της, καλύπτωντας, κυρίως, τα τρόφιμα από το κυλικείο της φυλακής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v