ΔΕΔΔΗΕ: "Διερευνάται ενδελεχώς" η καταγγελία

Την ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας του συνδικαλιστή Αν. Αρβανιτίδη, την οποία δημοσίευσε το euro2day, περί εργαζόμενων στα δίκτυα που είναι ταυτόχρονα και εργολάβοι, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. 

ΔΕΔΔΗΕ: Διερευνάται ενδελεχώς η καταγγελία
Την ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας του συνδικαλιστή Αν. Αρβανιτίδη, την οποία έφερε στη δημοσιότητα το euro2day, περί εργαζόμενων στα δίκτυα που είναι ταυτόχρονα και εργολάβοι, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου, που αναφέρονται σε καταγγελία συνδικαλιστή της ΕΤΕ-ΔΕΗ για υπαλλήλους του τεχνικού προσωπικού του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι απασχολούνται ταυτόχρονα και σε εργολαβικές εταιρίες, ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Από τη μέχρι στιγμής διερεύνηση της συγκεκριμένης καταγγελίας δεν έχουν προκύψει αποδείξεις ότι πράγματι προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ απασχολείται παράλληλα σε εργολαβικές εταιρίες.

Σε κάθε περίπτωση η καταγγελία διερευνάται ενδελεχώς και εφόσον διαπιστωθούν οποιεσδήποτε παρατυπίες, ο ΔΕΔΔΗΕ θα προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων προς κάθε κατεύθυνση".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v