Επ. Αντ.:Έκδοση νέου Κανονισμού Λειτουργίας

Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού εκδόθηκε Κοινή Απόφαση των Υπουργών που αφορά το νέο Κανονισμό Λειτουργίας και Διαχείρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Επ. Αντ.:Έκδοση νέου Κανονισμού Λειτουργίας
Κατόπιν σχετικής εισήγησης της Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού εκδόθηκε Κοινή Απόφαση των Υπουργών Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που αφορά το νέο Κανονισμό Λειτουργίας και Διαχείρισης της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Ο νέος Κανονισμός, προσαρμόζει το διαδικαστικό πλαίσιο λειτουργίας της Αρχής στις απαιτήσεις του νέου νόμου και αξιοποιεί τη μέχρι σήμερα εμπειρία της Αρχής με απώτερο στόχο τη βελτιστοποίηση των διοικητικών διαδικασιών που ακολουθούν οι υπηρεσίες της Επιτροπής στις υπό εξέταση υποθέσεις και την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων που παρίστανται στην Επιτροπή δια των νομικών τους εκπροσώπων.

Περιγράφει επίσης το εσωτερικό σύστημα λειτουργίας και οικονομικής διαχείρισης της Επιτροπής, με βάση κυρίως τους κανόνες της διαφάνειας και της αποδοτικής διαχείρισης των οικονομικών της πόρων.

Η σχετική απόφαση βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v