Στις 5-7/3 το επενδυτικό φόρουμ στο Μπακού

Στις 5 με 7 Μαίου 2013 μετατίθεται η ημερομηνία διεξαγωγής του Επιχειρηματικού και Επενδυτικού Φόρουμ που οργανώνεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από ελληνικές επιχειρήσεις.

Στις 5-7/3 το επενδυτικό φόρουμ στο Μπακού
Στις 5 με 7 Μαίου 2013 μετατίθεται η ημερομηνία διεξαγωγής του Επιχειρηματικού και Επενδυτικού Φόρουμ που οργανώνεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από ελληνικές επιχειρήσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος συμμετοχής από ελληνικές επιχειρήσεις στο Επιχειρηματικό και Επενδυτικό Φόρουμ που οργανώνεται στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, και της επιθυμίας που εκφράστηκε από την πλειοψηφία των επιχειρήσεων για περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για την εξασφάλιση της επιτυχίας της αποστολής τους, το Οικονομικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν αποφάσισε τη μετάθεση των ημερομηνιών διεξαγωγής στις 05 με 07 Μαρτίου 2013.

Οι νέες ημερομηνίες καθορίστηκαν σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο παρέχει αμέριστη υποστήριξη στην Επιχειρηματική Αποστολή μας, με την Πρεσβεία του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα καθώς και με την Ελληνική Πρεσβεία στο Μπακού της οποίας η συμβολή είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Το Επιμελητήριο παροτρύνει όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρίες να αποστείλουν τη συμμετοχή και τα συγκεκριμένα επιχειρηματικά τους ενδιαφέροντα μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου το αργότερο, ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τις επιχειρηματικές τους συναντήσεις με τις αντίστοιχες επιχειρήσεις του Αζερμπαϊτζάν.

Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει, γνωστοποιούμε ότι η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής θα βοηθήσει στον καλύτερο προγραμματισμό των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Επιχειρηματικής Αποστολής.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Οικονομικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδας – Αζερμπαϊτζάν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v