Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η εγκύκλιος για προσλήψεις σε ΟΤΑ α΄ & β΄ βαθμού

Την εγκύκλιο που αφορά την αναστολή και τους περιορισμούς των προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών έως 31/12/2016 απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών.

Η εγκύκλιος για προσλήψεις σε ΟΤΑ α΄ & β΄ βαθμού
Την εγκύκλιο που αφορά την αναστολή και τους περιορισμούς των προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών έως τις 31/12/2016 απέστειλε στις περιφέρειες και στους δήμους της χώρας το υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, στο πλαίσιο της αναγκαιότητας λήψης επιπλέον μέτρων για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κατάστασης στη χώρα έχει νομοθετηθεί με τις διατάξεις του ν. 4093/2012 «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 - Επείγοντα Μέτρα εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», όπως ισχύει ένα σύνολο μέτρων που αφορούν, μεταξύ άλλων, τον περιορισμό αλλά και την αναστολή προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Δείτε την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών στη δεξιά στήλη «Συνοδευτικό Υλικό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v