Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση Σαμαρά με ΣτΕ για επίσπευση αποφάσεων

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣτΕ και τον Νότη Μηταράκη είχε ο Αντώνης Σαμαράς, με βασικό θέμα τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε αποφάσεις που εκδίδει το ΣτΕ και τα προβλήματα σε επενδυτικά σχέδια.

Συνάντηση Σαμαρά με ΣτΕ για επίσπευση αποφάσεων
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Κωνσταντίνο Μενουδάκο και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη είχε ο Αντώνης Σαμαράς, με βασικό θέμα τις καθυστερήσεις που παρουσιάζονται σε αποφάσεις που εκδίδει το ΣτΕ και μπορεί να προκαλούν προβλήματα σε επενδυτικά σχέδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι επιτάχυνσης των αποφάσεων, χωρίς όμως να υπάρξει καμία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη, επενδυτές που σκοπεύουν να ξοδέψουν χρήματα και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας στη χώρα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν σε εύλογο χρονικό διάστημα το κατά πόσο θα μπορεί να υλοποιείται η επένδυσή τους.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα, το Συμβούλιο της Επικρατείας επισκέφθηκε η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, με το ίδιο αίτημα, καθώς οι συνεχείς προσφυγές απειλούν να τινάξουν στον αέρα το χρονοδιάγραμμα αρκετών παραχωρήσεων ακινήτων και άλλων διαγωνισμών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v