Λαφαζάνης: Κατάργηση του μνημονίου

Για κατάργηση του μνημονίου και χρηματοδοτικό πρόγραμμα προερχόμενο από την εθνικοποίηση και των τραπεζών έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Λαφαζάνης: Κατάργηση του μνημονίου

Για κατάργηση του μνημονίου, εκκίνηση της οικονομίας με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα προερχόμενο από την εθνικοποίηση και των τραπεζών, και αναδιανομή πλούτου έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Η εθνικοποίηση των τραπεζών θα δώσει τη δυνατότητα στις τράπεζες να ασκήσουν πολιτική με κριτήρια αναπτυξιακά και όχι για το συμφέρον των μετόχων», πρόσθεσε. O κ. Λαφαζάνης έκανε επίσης λόγο για κούρεμα των δανείων των ιδιωτών που θα γίνει με ένα εθνικοποιημένο τραπεζικό σύστημα.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης αναγνώρισε ότι υπάρχει πιεσμένη κατάσταση στην αγορά και ότι η αγορά πρέπει να διευκολυνθεί με συγκεκριμένες ρυθμίσεις, αλλά και να εκπληρωθούν οι στόχοι του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin«Χωρίς ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια στις χορηγήσεις θα δημιουργηθούν νέα κόκκινα δάνεια», προειδοποίησε ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφερόμενος στο σχόλιο Λαφαζάνη για εθνικοποίηση των τραπεζών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο