Σε δίκη ο Ψωμιάδης για ΑΕΚ

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προκειμένου να δικαστεί και για την κακουργηματική υπεξαίρεση 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ θα καθίσει προσεχώς ο Μάκης Ψωμιάδης.

Σε δίκη ο Ψωμιάδης για ΑΕΚ
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων προκειμένου να δικαστεί και για την κακουργηματική υπεξαίρεση 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ θα καθίσει προσεχώς ο Μάκης Ψωμιάδης καθώς οι αρχές των Σκοπίων αποδέχθηκαν το ελληνικό αίτημα για έκδοση του επιχειρηματία και για αυτή την υπόθεση.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων, ωστόσο μετά την θετική απάντηση των δικαστικών αρχών των Σκοπίων αναμένεται προσεχώς να δικαστεί μαζί με δύο συγγενείς του για κακουργηματική υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΠΑΕ της οποίας υπήρξε πρόεδρος.

Ήδη η σχετική απόφαση των Σκοπιών για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη βρίσκεται στο υπουργείο Εξωτερικών για επίσημη μετάφραση του κειμένου στην ελληνική από τη γαλλική γλώσσα που είναι γραμμένο.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε συλληφθεί στις 9 Νοεμβρίου 2011 από την Αστυνομία της FYROM, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v