E.A: Ενέκρινε τη συμφωνία για την S&B

Το αρμόδιο Τμήμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ενέκρινε τη γνωστοποιηθείσα σύμφωνα συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από την Rhone Capital L.L.C. και ορισμένα μέλη της οικογένειας Κυριακόπουλου ελέγχου της S&B.

E.A: Ενέκρινε τη συμφωνία για την S&B
Το αρμόδιο Τμήμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού, με την υπ' αριθ. 565/VII/2013 ομόφωνη απόφασή του, ενέκρινε τη γνωστοποιηθείσα σύμφωνα με τα άρθρα 5 έως 10 του ν. 3959/2011 συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση από την εταιρία Rhone Capital L.L.C. και ορισμένα μέλη της οικογένειας Κυριακόπουλου, μέσω της εταιρίας συμμετοχών περιορισμένης ευθύνης Delphi Luxembourg Holdings S.a r.l., κοινού ελέγχου επί της εταιρίας S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.

Η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. είναι μεταλλευτική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα στους τομείς της εξόρυξης, επεξεργασίας, διανομής και προμήθειας βιομηχανικών ορυκτών για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών.

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι η εν λόγω συγκέντρωση δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v