Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 23 Απριλίου η απονομή των βραβείων ΕΚΕ

Την Τρίτη 23η Απριλίου η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων ΕΚΕ
Κατά την τελετή θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των επιχειρήσεων που βραβεύθηκαν στα Ευρωπαϊκά Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στις 23 Απριλίου η απονομή των βραβείων ΕΚΕ
Την Τρίτη 23η Απριλίου η τελετή απονομής των Ευρωπαϊκών Βραβείων ΕΚΕ
Κατά την τελετή θα γίνουν γνωστά τα ονόματα των επιχειρήσεων που βραβεύθηκαν στα Ευρωπαϊκά Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Σε εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος) και ώρα 17.30 θα βραβευθούν οι νικήτριες επιχειρήσεις των Ευρωπαϊκών Βραβείων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης(ΕΚΕ), το νέο θεσμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ανάδειξη των καλύτερων προγραμμάτων ΕΚΕ.

Η εκδήλωση αποτελεί το αποκορύφωμα μιας διαδικασίας που άρχισε τον Δεκέμβριο 2012 και ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες. Στο διάστημα αυτό τριάντα (30) μεγάλες και οκτώ (8) μικρομεσαίες επιχειρήσεις υπέβαλαν προγράμματα ΕΚΕ με έμφαση στη “Συνεργασία – Καινοτομία – Αποτελεσματικότητα”.

Καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, πρόεδροι επιχειρηματικών φορέων, στελέχη μη κυβερνητικών οργανώσεων κ.λπ., τις αξιολόγησαν και κατέληξαν στη βράβευση δύο επιχειρήσεων (μιας μεγάλης και μιας μικρομεσαίας) καθώς και στην απονομή δύο επαίνων ανά κατηγορία.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Peter Economides, με θέμα “The importance of ΓΙΝΕΤΑΙ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v