Επιχειρηματικό φόρουμ για μελετητικές εταιρίες

Επιχειρηματικό φόρουμ για μελετητικές εταιρίες, με τίτλο Black Sea Bridge Forum, θα διοργανώσει στις 30/5, στη Θεσσαλονίκη, το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, που εδρεύει στο ΕΒΕΘ.

Επιχειρηματικό φόρουμ για μελετητικές εταιρίες
Επιχειρηματικό φόρουμ για μελετητικές εταιρίες, με τίτλο Black Sea Bridge Forum, πρόκειται να διοργανώσει, στη Θεσσαλονίκη, το Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα, που εδρεύει στο ΕΒΕΘ, σε συνεργασία με το γραφείο του Αναπτυξιακού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών UNDP που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Το φόρουμ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στην αίθουσα διαλέξεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στο πρώτο μέρος θα γίνουν παρουσιάσεις για τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τα προγράμματα και τα έργα που χρηματοδοτούν η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ε.Ε., το Millennium Challenge Corporation των ΗΠΑ, η Παρευξείνια Τράπεζα και η EBRD.

Εκτός από τις ελληνικές μελετητικές εταιρίες θα κληθούν και αντίστοιχες από τις γειτονικές χώρες προκειμένου να γίνουν επιχειρηματικές συναντήσεις (που θα καθοριστούν εκ των προτέρων) στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης. Επίσημη γλώσσα θα είναι η Αγγλική.

Όπως σημειώνει το ΕΒΕΘ, οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς -ως γνωστόν- οι συνέργειες με τοπικές επιχειρήσεις μεγαλώνουν τις πιθανότητες επιτυχίας για τις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιον διαγωνισμό σε γειτονική χώρα.

Παράλληλα, οι συμμετέχουσες μελετητικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους εισηγητές. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, λόγω της δυνατότητας πραγματοποίησης επιχειρηματικών συνεργιών, το Black Sea Bridge Forum αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για τη διεθνοποίηση ελληνικών μελετητικών επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης της Παγκόσμιας Τράπεζας (τηλ. 2310 370 120 και 2310 370132) και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο φόρουμ μέχρι τις 10 Μαΐου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v