TUV Hellas: Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων

Νέο κύκλο εκπαιδευτικό σεμιναρίων για την οργάνωση και την ανάπτυξη της σύγχρονης επιχείρησης αλλά και την τεχνική κατάρτιση των στελεχών διοργανώνει για το β΄ τετράμηνο του 2013 η TUV Hellas.

TUV Hellas: Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων
Νέο κύκλο εκπαιδευτικό σεμιναρίων για την οργάνωση και την ανάπτυξη της σύγχρονης επιχείρησης αλλά και την τεχνική κατάρτιση των στελεχών διοργανώνει για το β΄ τετράμηνο του 2013 ο Ελληνικός Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TUV Hellas, μέλος του TUV Nord Group.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2013 στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεματολογίες σχετικά με την Ποιότητα, την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, την Ασφάλεια Τροφίμων, τον Αγροδιατροφικό τομέα, την Πληροφορική, τις Τεχνικές Δεξιότητες και την Επιχειρηματική Βελτίωση που στοχεύουν στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της τεχνικής επάρκειας των συμμετεχόντων.

Όπως σημειώνεται, ο κύκλος σεμιναρίων της TUV HELLAS εμπλουτίστηκε με νέες θεματολογίες που έρχονται να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες που επιτάσσει το επιχειρηματικό περιβάλλον, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές για εξοικονόμηση πόρων και αποδοτικότερη εκμετάλλευση του δυναμικού της εταιρίας.

Στο πρόγραμμα σεμιναρίων, ανάμεσα στα νέα σεμινάρια περιλαμβάνονται οι εξής θεματολογίες:

- Knowlegde Management: Διαχείριση Γνώσης
- Change Management: Διαχείριση αλλαγής
- Management Coaching
- Νομοθετικές Απαιτήσεις στη Διαχείριση Δημοσίων Έργων
- ISO 22301:2012, Societal Security - Business Continuity Management Systems
- Διαχείριση stress

Όπως σημειώνεται, η ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία των εκπαιδευτικών σεμιναρίων της TUV HELLAS διασφαλίζεται μέσα από την ουσιαστική ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας μέσω της συμμετοχής στελεχών από το ευρύ πελατολόγιό της και επαγγελματιών εξειδικευμένων κατηγοριών.

Επισημαίνεται ότι η TUV HELLAS στα 26 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει διοργανώσει περισσότερα από 1.000 σεμινάρια με 15.000 συμμετέχοντες, ενώ στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών της έχει αναθεωρήσει την ύλη των μαθημάτων, έχει προσθέσει νέα εγκεκριμένα σεμινάρια και έχει αναδιοργανώσει το σύστημα εκπαίδευσης όσον αφορά στις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό με αποκλειστικό σκοπό την αυξημένη προστιθέμενη αξία στις γνώσεις των συμμετεχόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v