Tablets και smartphones: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τι να προσέξετε πριν προχωρήσετε στην αγορά tablets και smartphones. Tα μυστικά για οθόνη, επεξεργαστή, μνήμη και μπαταρία. Το θέμα της κάμερας. Οι παγίδες του marketing. Οι υπηρεσίες 4G και HSPA+.

Tablets και smartphones: Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Η πληθώρα τεχνικών και marketing όρων που χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές tablets και smartphones για να περιγράψει τις συσκευές τους- τα λεγόμενα “specs”- μπορεί να είναι χρήσιμη, είναι όμως συχνά και… χαοτική. Κάποιοι από αυτούς τους όρους ανταποκρίνονται σε σημαντικά χαρακτηριστικά, ενώ άλλοι είναι απλά της μόδας.

Για να βοηθήσουμε τους υποψήφιους αγοραστές να κατανοήσουν τι ακριβώς επιλέγουν, θα επιχειρήσουμε να επεξηγήσουμε τα πιο συνήθη από τα χαρακτηριστικά αυτά, δικαιολογώντας γιατί είναι σημαντικά ή όχι.

Με βάση τις διευκρινίσεις που θα σας προσφέρουμε, τόσο για τα tablets όσο και για τα smartphones, θα μπορέσετε να επιλέξετε τη συσκευή της οποίας τα τεχνικά χαρακτηριστικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και να μην πληρώσετε για κάτι που υπερβαίνει τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, θα σας φανούν χρήσιμα όταν επισκεφτείτε ένα κατάστημα ή μια σελίδα στο Internet, για να μπορείτε να ξεχωρίσετε το σημαντικό από το… μοδάτο.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε την συνέχεια στο in2life.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v