ΟΠΑΠ: Αισιοδοξία Σταυρίδη για την ιδιωτικοποίηση

“Είμαι αισιόδοξος ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Τους ζητήσαμε να ανεβάσουν την τιμή και αναμένουμε την απάντηση τους αύριο” ανέφερε ο κ. Σταυρίδης.

ΟΠΑΠ: Αισιοδοξία Σταυρίδη για την ιδιωτικοποίηση
Την αισιοδοξία του ότι η διαδικασία πώλησης του ΟΠΑΠ θα ολοκληρωθεί με επιτυχία εξέφρασε την Τρίτη στο Reuters ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης.

“Είμαι αισιόδοξος ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Τους ζητήσαμε να ανεβάσουν την τιμή και αναμένουμε την απάντηση τους αύριο” ανέφερε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ. 

Οπως μεταδίδει το πρακτορείο οι επενδυτές του μοναδικό διεκδικητή του ΟΠΑΠ πραγματοποιούν συνάντηση την Τρίτη για να συζητήσουν την νέα προσφορά.

Το ελληνο - τσέχικο fund Εmma Delta έχει διορία ως τις 13:00 ώρα Ελλάδας για να δώσει την τελική απάντηση.

Εν τω μεταξύ, ο Τσέχος Jiri Smejc διαμήνυσε ότι δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει πλήρως στις απαιτήσεις για αύξηση της τιμής. “Δεν θα επιτρέψουμε να μας σπρώξουν κάπου που δεν θέλουμε να πάμε” σημείωσε στην τσεχική εφημερίδα Hospodarske Noviny.

Η μετοχή του ΟΠΑΠ έκλεισε την Τρίτη με αύξηση 8,9% στα 7,49 ευρώ, ανεβάζοντας την αγοραία αποτίμηση του μεριδίου στα 728 εκατ. ευρώ.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ θα συναντηθεί το απόγευμα της Τετάρτης για να αποφασίσει την τελική προσφορά. Αρχικά η προθεσμία που είχε δώσει στην Emma Delta 48 ώρες για να αυξήσει την προσφορά της, αλλά στη συνέχεια παράτεινε την διορία ως την 1η Μαϊου μετά από αίτημα της Emma Delta.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v