Νέες εντάσεις στη δίκη του Α. Τσοχατζόπουλου

Την ροή του " μαύρου χρήματος" που κατηγορείται ότι έλαβε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ως "μίζα" για τα εξοπλιστικά συστήματα περιέγραψε στο δικαστήριο ο εφοριακός Παναγιώτης Βλάχος.

Νέες εντάσεις στη δίκη του Α. Τσοχατζόπουλου
Την ροή του " μαύρου χρήματος" που κατηγορείται ότι έλαβε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ως "μίζα" για τα εξοπλιστικά συστήματα περιέγραψε στο δικαστήριο στο πλαίσιο της κατάθεσής του ο εφοριακός Παναγιώτης Βλάχος.

Ο κ. Βλάχος υπήρξε τεχνικός σύμβουλος στο πλαίσιο της ανάκρισης και κατήρτισε πόρισμα αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία της πρώην συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου, Γκουντρούν Μολντεναουερ αλλά και της κόρης του Αρετής.

Η κατάθεση του μάρτυρα προκάλεσε εντάσεις στην διαδικασία.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη υπέβαλε ένσταση υποστηρίζοντας ότι έχει την ιδιότητα του πραγματογνώμονα και όχι του ειδικού επιστήμονα και επομένως δεν μπορεί να καταθέσει.

Με την ένσταση συντάχθηκαν και άλλοι συνήγοροι υπεράσπισης οι οποίοι νωρίτερα αμφισβήτησαν επίσης τη δυνατότητα του να καταθέσει για το σύνολο των στοιχείων ενώ ο πρόεδρος σχολιάζοντας τη φράση του μάρτυρα «Πορεία μαύρου χρήματος» του είπε:

«Κάνετε χαρακτηρισμούς για "μαύρο χρήμα", έχετε τέτοιο αποτέλεσμα; Γιατί εμείς το ψάχνουμε εδώ. Να μας τα πείτε χωρίς χρώματα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v