Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύκλοι ΕΚΤ: Ιδιωτική η συνάντηση Ντράγκι - Τσίπρα

Η ΕΚΤ έχει ως αρχή να συναντάται με πολιτικούς παράγοντες από χώρες που είναι σε πρόγραμμα, κάτι που βεβαίως δεν συνεπάγεται την αποδοχή των απόψεών τους, τόνισαν κύκλοι της κεντρικής τράπεζας μετά τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Κύκλοι ΕΚΤ: Ιδιωτική η συνάντηση Ντράγκι - Τσίπρα

Με αφορμή απάντηση που έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ, κύκλοι της ΕΚΤ σχολίαζαν στο ΑΠΕ ότι η συνάντηση μεταξύ των κυρίων Ντράγκι και Τσίπρα τον Ιούνιο ήταν ιδιωτική.

Η ΕΚΤ έχει ως αρχή να συναντάται με πολιτικούς παράγοντες από χώρες που είναι σε πρόγραμμα, κάτι που βεβαίως δεν συνεπάγεται την αποδοχή των απόψεών τους, συμπλήρωναν οι ίδιοι κύκλοι, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί η ΕΚΤ να εμπλακεί στην πολιτική αντιπαράθεση στην Ελλάδα.

Αφορμή για το σχόλιο έδωσε η αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη ότι τις απόψεις του τις έχει διατυπώσει στον κύριο Ντράγκι "και κανείς δεν με έκοψε λέγοντας μου ότι αυτά που λες οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή" ή "δεν είναι βιώσιμα".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v