Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤΑΙΠΕΔ: Ζητά υπογραφές ΟΠΑΠ για λαχεία - πάροχο

Υπογράψτε αμέσως τις συμβάσεις για λαχεία και νέο πάροχο, διαμηνύει το ΤΑΙΠΕΔ στη διοίκηση του ΟΠΑΠ, φοβούμενο εμπλοκές λόγω εξωδίκων.

ΤΑΙΠΕΔ: Ζητά υπογραφές ΟΠΑΠ για λαχεία - πάροχο

Να προχωρήσει στην υπογραφή των συμβάσεων για τα Κρατικά Λαχεία και για τον νέο τεχνολογικό πάροχο ζητά από τη διοίκηση του ΟΠΑΠ το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων.

Στο ΤΑΙΠΕΔ έχουν θορυβηθεί από τη βροχή εξωδίκων που συγκεντρώνονται στο γραφείο του επικεφαλής του ΟΠΑΠ Κ. Λουρόπουλου και επιθυμούν να διασφαλίσουν, πρώτον, πως θα λάβουν σύντομα τα 190 εκατ. ευρώ για τη 12ετή παραχώρηση των Κρατικών Λαχείων και, δεύτερον, πως δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην υπογραφή της συμφωνίας για το 33% του οργανισμού και για τα 652 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο διαγωνισμός για τα Κρατικά Λαχεία έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και πλειοδότησε μια κοινοπραξία υπό τον ΟΠΑΠ, την Intralot και τη Scientific Games.

Η κοινοπραξία υπό την Emma Delta που επικράτησε στον διαγωνισμό για το 33% του ΟΠΑΠ έχει εκφράσει αντιρρήσεις, ενώ αντίστοιχες αντιρρήσεις είχε εκφράσει και για την υπογραφή της σύμβασης με την Intralot για τον νέο τεχνολογικό πάροχο.

Προ του κινδύνου να υπάρξει σοβαρή εμπλοκή, η οποία θα τινάξει στον αέρα τα έσοδα του ΤΑΙΠΕΔ, η διοίκηση του τελευταίου προχώρησε στην επιστολή η οποία στην ουσία ζητά από τον κ. Λουρόπουλο να κινηθεί κατά τρόπο που δεν θα  φέρει αδιέξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρακτικά το ΤΑΙΠΕΔ καλεί τη διοίκηση του ΟΠΑΠ να κλείσει με τρόπο συμβιβαστικό τη διαδικασία χωρίς όρους με τους οποίους θα ενεργοποιούνται άλλες συμβάσεις συντήρησης ή ανανέωσης εξοπλισμού και υπηρεσιών. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v