ΓΣΕΒΕΕ: Απαράδεκτη η διαδικασία για την ΕΡΤ

Η διακοπή των λειτουργιών οποιουδήποτε δημόσιου, ή ακόμα και ιδιωτικού οργανισμού με τον τρόπο που έγινε στην ΕΡΤ χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αφήνοντας εν μια νυκτί χιλιάδες ανέργους είναι απαράδεκτη, λέει η ΓΣΕΒΕΕ

ΓΣΕΒΕΕ: Απαράδεκτη η διαδικασία για την ΕΡΤ

Στις 15/5/13 ο κ. Σ. Κεδίκογλου είχε δηλώσει στη ΝΕΤ, για τα τότε δημοσιεύματα περί συρρίκνωσης της ΕΡΤ, τα ακόλουθα: Έχω βαρεθεί να διαψεύδω αυτά τα δημοσιεύματα, οι μόνοι που κινούνται σε αυτήν την κατεύθυνση είναι αυτοί που απαξιώνουν τη δημόσια τηλεόραση στα μάτια των πολιτών.

Tι μεσολάβησε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και υπήρξε ολική ανατροπή στην στάση της Κυβέρνησης; αναρωτιέται η ΓΣΕΒΕΕ σε ανακοίνωσή της.

Η διακοπή των λειτουργιών οποιουδήποτε δημόσιου, ή ακόμα και ιδιωτικού οργανισμού με τον τρόπο που έγινε στην ΕΡΤ χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αφήνοντας εν μια νυκτί χιλιάδες ανέργους είναι απαράδεκτη.

Η νομοθετική δε διαδικασία που επιλέχτηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, είναι ιδιαίτερα προβληματική αφού στερείται της όποιας λογικής στοιχειοθετεί αυτόν τον νομοθετικό τρόπο. Από που προκύπτει ότι η οποιαδήποτε αναδιάρθρωση της ΕΡΤ αποτελεί έκτακτη περίπτωση εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης ; Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση επιλέγει μεθόδους που πλήττουν βαθιά την δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v