Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Τα βρείτε, δεν τα βρείτε, τελειώσατε

Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε στην παγίδα του ψεύτικου success story του. "Είδε τον εαυτό του, στον ακροδεξιό του καθρέφτη, ως μεγάλο Ναπολέοντα των μνημονίων", δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τσίπρας: Τα βρείτε, δεν τα βρείτε, τελειώσατε

«Τα βρείτε δεν τα βρείτε, τελειώσατε», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στον Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στο Σύνταγμα. Συμπλήρωσε μάλιστα απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ότι φεύγοντας θα πρέπει να αφήσει πίσω του τα «ασημικά» του κράτους γιατί δεν του ανήκουν, αλλά είναι περιουσία του ελληνικού λαού.

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ άφησε τον Αντώνη Σαμαρά μόνο με μοναδικό σύμμαχο τη Χρυσή Αυγή. «Απ’ ό,τι φαίνεται δεν σας ενοχλεί πλέον το σκοτάδι κ. Σαμαρά. Επιλέξατε να το σφιχταγκαλιάσετε. Αφήνετε τους κολλητούς σας να δηλώνουν πως ενδεχομένως να κυβερνήσετε και με τους νεοναζί. Διαλέγετε επικίνδυνο δρόμο για το λαό και την πατρίδα. Θα μείνετε, όμως, σε αυτό το περιθώριο» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ειδικότερα για τον πρωθυπουργό τόνισε ότι έπεσε στην παγίδα του ψεύτικου success story του. «Είδε τον εαυτό του, στον ακροδεξιό του καθρέφτη, ως μεγάλο Ναπολέοντα των μνημονίων. Και δεν είδε, ούτε πρόβλεψε, το Βατερλό που του προετοίμαζαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και η μεγάλη πλειοψηφία το λαού μας» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει το σκοτάδι. «Το έζησε το σκοτάδι, τον έζησε το γύψο και δεν θα σας αφήσει να παίξετε με τη Δημοκρατία. Με τη Δημοκρατία δε παίζουν σε αυτό το τόπο!» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, που εκτίμησε ότι η ΕΡΤ θα αποδειχθεί το «κύκνειο άσμα της κυβέρνησης». «Το κίνημα της ΕΡΤ είναι η αρχή του τέλους της τρικομματικής κυβέρνησης του μνημονίου. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια, να παρακολουθεί το βιασμό της δημοκρατίας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

O επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την πρότασή του για νέα Σεισάχθεια.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v