Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επταετής κάθειρξη στον Π. Μαντούβαλο

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα , δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό ενώ του επέβαλε και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Επταετής κάθειρξη στον Π. Μαντούβαλο
Σε κάθειρξη επτά ετών με αναστολή καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο πρώην βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για εμπλοκή στην υπόθεση του λεγόμενου παραδικαστικού κυκλώματος.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα , δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό ενώ του επέβαλε και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στον λογαριασμό του πρώην δικαστή Ευάγγελου Καλούση είχαν κατατεθεί επτά εκατομμύρια δραχμές από τον δικηγόρο Χρ. Χατζηπαναγιώτου (σ.σ. έχει αθωωθεί) κατ΄ εντολή Μαντούβαλου.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος πρωτόδικα είχε κριθεί αθώος, κατά την απολογία του αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται και υποστήριξε οτι την επίμαχη περίοδο απουσίαζε στη Ρουμανία και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v