Βενιζέλος: Δεν υπάρχει Plan B

"Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, τα δυο κόμματα, με σταθερότητα και αποφασιστικότητα, στην εφαρμογή εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που βγάζει την Ελλάδα από την κρίση. Είναι μόνη επιλογή", τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος.

Βενιζέλος: Δεν υπάρχει Plan B

Πρέπει να προχωρήσουμε με σταθερότητα τα επόμενα τρία χρόνια, υπογράμμισε ο Ευ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείου Εξωτερικών. 

"Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε, τα δυο κόμματα, με σταθερότητα και αποφασιστικότητα, στην εφαρμογή εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που βγάζει την Ελλάδα από την κρίση. Είναι μόνη επιλογή. Δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει σχέδιο Β", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ. 

Όπως ανέφερε, αντιπροσωπείες των δυο κομμάτων εξετάζουν την αναθεώρηση της προγραμματικής συμφωνίας της συγκυβέρνησης. ενώ σημείωσε ότι η νέα σύνθεση επιτρέπει θεσμικά τον πλήρη συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Τόνισε, απευθυνόμενος όπως είπε σε ΔΝΤ και ΕΕ ότι οι πολίτες δεν αντέχουν άλλα δημοσιονομικά μέτρα

Σημείωσε δε ότι οι βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης είναι η επιστροφή στην ανάπτυξη και οι μεταρρυθμίσεις. 

Η απασχόληση, η στήριξη επιχειρήσεων, η προστασία ευπαθών κοινωνικών ομάδων και η σταδιακή αποκατάσταση των αδικιών είναι στην πρώτη γραμμή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων, υπογράμμισε. 

Έκανε λόγο για ολοκληρωμένη φορολογική μεταρρύθμιση, που θα υπολογίζει τις αντοχές του κάθε νοικοκυριού ενώ σημείωσε ότι έχει η ώρα για μια ριζοσπαστική και υπεύθυνη ανανέωση του πολιτικού συστήματος μέσω της αναθεώρησης του Συντάγματος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v