Ενδιαφέρον Κινέζων για επενδύσεις στα ακίνητα

Ο κ. Li Hao ενημέρωσε τον κ. Μηταράκη ότι έχει ήδη εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό Κινέζων πολιτών για την επένδυση σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα (Αθήνα και Περιφέρεια).

Ενδιαφέρον Κινέζων για επενδύσεις στα ακίνητα
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Ανάπτυξης (Νίκης 5-7) με τον Αντιπρόεδρο της Maslink Group και Πρόεδρο της Maslink Europe κ. Li Hao.

Ο κ. Li Hao ενημέρωσε τον κ. Μηταράκη ότι έχει ήδη εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον από μεγάλο αριθμό Κινέζων πολιτών για την επένδυση σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα (Αθήνα και Περιφέρεια) προκειμένου να τους χορηγηθεί η πενταετής άδεια διαμονής. Για τον λόγο αυτό η εταιρεία του προετοιμάζει ήδη μεγάλα road shows σε διάφορες πόλεις της Κίνας με ένα μεγάλο portfolio ακινήτων που έχει ήδη στη διάθεσή της από ενδιαφερόμενους πωλητές και αναμένεται πολύ σύντομα να υπάρξουν και οι πρώτες συναλλαγές.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης ευχαρίστησε τον κ. Li Hao για την συνεργασία του και επεσήμανε ότι η Ελληνική πολιτεία έχει εισάγει μια απλή διοικητική διαδικασία για τη χορήγηση των αδειών παραμονής, που επιτρέπει στον επενδυτή να ολοκληρώσει την συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων (paperwork) με πολύ ταχύ τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v