Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση του προέδρου ΣΠΜΕ με τη διοίκηση της ΕΚΧΑ

Σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών κ. Γιώργος Στασινός, με τη διοίκηση της ΕΚΧΑ, δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι οι νέοι διαγωνισμοί κτηματογράφησης θα δημοπρατηθούν το Σεπτέμβριο.

Συνάντηση του προέδρου ΣΠΜΕ με τη διοίκηση της ΕΚΧΑ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδας  (ΣΠΜΕ) κ. Γιώργος Στασινός, συναντήθηκε  με τη διοίκηση της ΕΚΧΑ Α.Ε. (πρώην ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ Α.Ε.) και συζήτησαν και με άλλους φορείς μηχανικών την πορεία των έργων κτηματογράφησης του υπολοίπου της χώρας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΣΠΜΕ, η διοίκηση της ΕΚΧΑ Α.Ε.  διαβεβαίωσε ότι οι νέοι διαγωνισμοί αναμένεται να δημοπρατηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα έχουν προϋπολογισμό περίπου 640 εκατ. ευρώ.

Ο ΣΠΜΕ, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς, δεδομένου ότι όχι μόνο  αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας, αλλά θα απασχοληθεί σε αυτούς πλήθος Πολιτικών μηχανικών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα σε δημόσια διαβούλευση τα τεύχη δημοπράτησης των διαγωνισμών και ο ΣΠΜΕ καλεί όποιο συνάδελφο επιθυμεί να υποβάλει τις απόψεις του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v