Βαρουφάκης: Σε Κόσοβο μετατρέπεται η Ελλάδα

Η πολιτική που ακολουθούν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μετατρέπει την Ελλάδα σε Κόσοβο, ένα οικονομικό προτεκτοράτο της ΕΕ, δήλωσε στην Daily Telegraph o Γ. Βαρουφάκης. To ηθικό των Ελλήνων έχει καταρρεύσει, τόνισε.

Βαρουφάκης: Σε Κόσοβο μετατρέπεται η Ελλάδα

H προσπάθεια να διατηρηθεί η Ελλάδα εντός ευρώ σε συνθήκες που δεν είναι βιώσιμες, μετατρέπει τη χώρα σε ένα νέο Κόσοβο με φθηνό εργατικό δυναμικό, δήλωσε στην Daily Telegraph ο Γιάννης Βαρουφάκης.

"Τίποτα τόσο ολέθριο δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα μου" ανέφερε ο κ. Βαρουφάκης. "Το ηθικό των Ελλήνων έχει καταρρεύσει. Σταμάτησαν να διαδηλώνουν και γλύφουν τις πληγές τους στο σπίτι ή φεύγουν από τη χώρα" ανέφερε.

"Η μανιώδης προσπάθεια να κρατηθεί η Ελλάδα στην ευρωζώνη υπό συνθήκες που δεν είναι βιώσιμες, μετατρέπει την χώρα σε ένα είδος Κοσοόβου, ένα προτεκτοράτο της ΕΕ που δεν παράγει τίποτα άλλο παρά πλεονάζουσα εργασία (surplus labour)" υποστήριξε ο κ. Βαρουφάκης.


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v