Νέο διορθωτικό δελτίο τιμών στα φάρμακα

Πρόκειται για διορθωτικό δελτίο τιμών, που περιλαμβάνει κυρίως μειώσεις και ελάχιστες αυξήσεις τιμών, καθώς και διορθώσεις επί ενστάσεων που είχαν υποβληθεί με αφορμή την έκδοση του δελτίου τιμών της 6ης Αυγούστου.

Νέο διορθωτικό δελτίο τιμών στα φάρμακα

Νέο δελτίο τιμών φαρμάκων που θα ισχύσει από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το iatronet.gr, πρόκειται για διορθωτικό δελτίο τιμών, που περιλαμβάνει κυρίως μειώσεις και ελάχιστες αυξήσεις τιμών, καθώς και διορθώσεις επί ενστάσεων που είχαν υποβληθεί με αφορμή την έκδοση του δελτίου τιμών της 6ης Αυγούστου. Στις διορθώσεις τιμών που έχουν ενσωματωθεί στο διορθωτικό δελτίο, αποκαθίστανται λάθη που είχαν προκύψει από τις τιμές εξωτερικού που είχαν ληφθεί υπόψιν, καθώς και διορθώσεις από λάθη τιμολόγησης από τις συσκευασίες των φαρμάκων.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που συνοδεύει το διορθωτικό δελτίο τιμών, η ισχύς του αρχίζει στις 2 Σεπτεμβρίου για τις φαρμακευτικές, στις 9 Σεπτεμβρίου για τις φαρμακαποθήκες και στις 16 Σεπτεμβρίου για τα φαρμακεία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v