Άσμουσεν: Το ελληνικό πρόγραμμα αποδίδει

Ο Γ. Άσμουσεν υπογράμμισε ότι η ΕΚΤ γνωρίζει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα, γνωρίζει ότι η ανεργία είναι σε απαράδεκτα υψηλά επίπεδα, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του προγράμματος.

Άσμουσεν: Το ελληνικό πρόγραμμα αποδίδει

Θετικά και ενθαρρυντικά χαρακτηρίζει τα σημερινά στοιχεία για την ανάπτυξη και την ανεργία στην Ελλάδα το μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γιοργκ Άσμουσεν, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα.

Ο Γ. Άσμουσεν υπογράμμισε ότι η ΕΚΤ γνωρίζει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα, γνωρίζει ότι η ανεργία είναι σε απαράδεκτα υψηλά επίπεδα, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία του προγράμματος. 

"Το ελληνικό πρόγραμμα αποδίδει, παρατηρούμε πρόοδο", σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι ζήτησε από τον Αλ. Τσίπρα να στηρίξει το πρόγραμμα. "Θα κρατήσουμε ανοιχτή επαφή", φέρεται να δήλωσε ο Γ. Άσμουσεν μετά το πέρας της συνάντησης.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε μετά την ολοκλήρωση της συνάντηση ότι το βάρος του ελληνικού χρέους, στα 320 δισ. ευρώ, είναι μη διατηρήσιμο. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλ. Τσίπρας το βράδυ θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της γερμανικής αριστεράς, Die Likne. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v