Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΑΕΔ: Kατάρτιση 380 ατόμων στην Καστοριά

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων».

ΟΑΕΔ: Kατάρτιση 380 ατόμων στην Καστοριά

Σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία της βουλευτού Καστοριάς κυρίας Μαρίας Αντωνίου και του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Δακή, προχώρησε στην υπογραφή 4 συμβάσεων με τους αντίστοιχους Αναδόχους - Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) για να ξεκινήσει η υλοποίηση του Έργου: «Κατάρτιση Ανέργων νομού Καστοριάς σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) με υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις». Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τo σύνολο των ανέργων οι οποίοι πρόκειται να καταρτισθούν από τους 4 αναδόχους, ανέρχεται στα 380 άτομα. Η κατάρτιση θα αφορά σε 4 Θεματικά πεδία Κατάρτισης: Οικονομία – Διοίκηση, Τουρισμό και παροχή υπηρεσιών, Τεχνικά επαγγέλματα – μεταφορές και Περιβάλλον.

Η διάρκεια του κάθε προγράμματος κατάρτισης είναι συνολικά ώρες. Συνολικά θα υλοποιηθούν 16 προγράμματα κατάρτισης ανέργων με συνολικό προϋπολογισμό 2.268.480,00 ευρώ.

Η διάρκεια υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης είναι από την υπογραφή της Σύμβασης (20 Σεπτεμβρίου 2013) μέχρι και τον Ιούλιο του 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v