Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ναυαγεί εν τη γενέσει το συμβούλιο αρχηγών για ΧΑ

Το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει πως όσο οι έρευνες για τη Χρυσή Αυγή είναι εν εξελίξει αυτήν τη στιγμή δεν χρειάζεται η σύσκεψη των αρχηγών. Αρνητικά τάσσονται και κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ναυαγεί εν τη γενέσει το συμβούλιο αρχηγών για ΧΑ
Σε ναυάγιο οδηγείται η σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων για κοινή δράση στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, που ζητούν σήμερα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης και ζήτησε χθες κι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύει πως όσο οι έρευνες για τη Χρυσή Αυγή είναι εν εξελίξει και από τη στιγμή που όλοι οι αρχηγοί έχουν συμφωνήσει στην καταδίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης και της βίας αυτήν τη στιγμή δεν χρειάζεται η σύσκεψη των αρχηγών.

Αρνητικά τάσσονται και κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης ως προς την επικείμενη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, λέγοντας ότι στην παρούσα χρονική συγκυρία μπορεί να εκληφθεί ως παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης.

Όπως τόνιζαν στενοί συνεργάτες του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, «οποιαδήποτε ανάμιξη της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, ενώ είναι σε εξέλιξη οι δικαστικές διαδικασίες, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό. Άλλωστε, το νομικό οπλοστάσιο είναι επαρκές και σύντομα αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v