Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρόικα: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με Αθήνα

«Για να επιτραπεί η ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών, οι συζητήσεις πολιτικής θα διακοπούν, και αναμένεται να ξαναξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Στο μεταξύ, θα συνεχίσουν οι επαφές μεταξύ των αξιωματούχων και των Ελληνικών αρχών», αναφέρεται στο ανακοινωθέν της τρόικας.

Τρόικα: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με Αθήνα

Οι διεθνείς πιστωτές της Ελλάδας ζήτησαν προσωρινή διακοπή της τελευταίας αποστολής τους στην Αθήνα την Κυριακή, λέγοντας πως έχουν κάνει καλή πρόοδο και πως αναμένουν οι διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση να ξαναξεκινήσουν σύντομα.

«Για να επιτραπεί η ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών, οι συζητήσεις πολιτικής θα διακοπούν, και αναμένεται να ξαναξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Στο μεταξύ, θα συνεχίσουν οι επαφές μεταξύ των αξιωματούχων και των Ελληνικών αρχών», ανέφεραν σε κοινό τους ανακοινωθέν ΕΕ, ΔΝΤ και ΕΚΤ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο