Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΔΟΕ: Ξεσκονίζει τα βιβλία της ΧΑ και τα πόθεν έσχες

Μετά από εντολή της Δικαιοσύνης και του υπ. Οικονομικών το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος αρχίζει έλεγχο στα βιβλία της Χρυσής Αυγής.

ΣΔΟΕ: Ξεσκονίζει τα βιβλία της ΧΑ και τα πόθεν έσχες

Τα βιβλία της Χρυσής Αυγής αρχίζει να ξεσκονίζει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατόπιν σχετικής εντολής από τις δικαστικές αρχές και το υπουργείο Οικονομικών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπηρεσία ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ θα διενεργήσει έλεγχο με πόθεν έσχες στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πηγαίνοντας έως και 10 χρόνια πίσω στην κάθε υπόθεση, ενώ στο κόμμα θα ανοίξουν για εντατικό έλεγχο τα βιβλία εσόδων - εξόδων.

ΔΗΜΑΡ: Γίνεται το πρώτο βήμα

"Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να είναι αποφασιστική και σε όλα τα επίπεδα. Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα επιβεβαιώνουν δαπάνες που προκαλούν εύλογο προβληματισμό" αναφέρει η ΔΗΜΑΡ σε ανακοίνωσή της.

"Η ΔΗΜΑΡ επανέρχεται στην ανάγκη διερεύνησης των οικονομικών πόρων της νέο-ναζιστικής οργάνωσης και στον έλεγχο των διασυνδέσεων με επιχειρηματικούς κύκλους. Η απόφαση για έλεγχο από τον ΣΔΟΕ των οικονομικών της ΧΑ και των βουλευτών της είναι το πρώτο βήμα για την αποκάλυψη τυχόν παράνομης χρηματοδότησης έκνομων ενεργειών".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v