Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ALBA: Στηρίζει συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας

Πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας που ανήκει σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα προσφέρει το ALBA. Παράλληλα, διοργανώνει διαδραστική εκδήλωση «Add Focus to Your Career».

ALBA: Στηρίζει συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας

Στις 12 και 13 Οκτωβρίου το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη, συμμετέχοντας δυναμικά στις Ημέρες Καριέρας 2013.

Η στήριξη του ALBA προς τη διοργάνωση είναι έντονη και πολυεπίπεδη, καθώς για πρώτη φόρα σε συνεργασία με το Kariera.gr προσφέρουν τη δυνατότητα σε ένα συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας, που ανήκει σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία στο πρόγραμμα MSc in Strategic HRΜ.

Η νέα αυτή δράση εντάσσεται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των δύο φορέων και οι συμμετέχοντες των Ημερών έχουν ήδη λάβει τις πρώτες πληροφορίες.

Επιπλέον, το ALBA θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συμμετάσχουν σε μια διαδραστική παράλληλη εκδήλωση, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 14:30, με τίτλο «Add Focus to Your Career». Οι συμμετέχοντες καλούνται προτού λάβουν μέρος στην εκδήλωση να έχουν επισκεφθεί την ιστοσελίδα http://www.alba.edu.gr/Academic/AddFocus, να έχουν απαντήσει στο σχετικό ερωτηματολόγιο του διαγνωστικού τεστ και να φέρουν μαζί τους τις απαντήσεις, ώστε να μπορέσουν να λύσουν κάθε απορία, κάθε ανησυχία και προβληματισμό σχετικά με το ποιο μεταπτυχιακό τους ταιριάζει και τι θα δώσει ώθηση στην καριέρα τους. Το συγκεκριμένο διαγνωστικό τεστ βρίσκεται διαθέσιμο και στο application Ημ. Καριέρας.

Λίγα λόγια για την υποτροφία:

Η υποτροφία για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management (κόστος προγράμματος 12.500), αφορά στην ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015. Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους με χαμηλό εισόδημα, ανέργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, άτομα πολύτεκνων οικογενειών που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα όπως αυτά περιγράφονται στο http://www.alba.edu.gr/Academic/shrm/Pages/InfoforAdmission.aspx και επισκέφθηκαν τις Ημέρες Καριέρας 2013.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2014 και διαρκεί 14 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται δύο Σαββατοκύριακα το μήνα (10:00-17:00), επιτρέποντας έτσι στους συμμετέχοντες να εργάζονται ταυτόχρονα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων, που θα λάβουν από τους διοργανωτές, με email στο [email protected] και παράλληλα να υποβάλλουν την αίτηση για το μεταπτυχιακό ηλεκτρονικά (https://applications.alba.edu.gr/) το αργότερο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Λίλα Ευσταθιάδη, τηλ.: 210 8964531 (εσωτ. 2283), e-mail: [email protected] ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα http://www.alba.edu.gr/Academic/shrm/Pages/Overview.aspx.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v