Κοντέινερ - μυστήριο στο επίκεντρο ερευνών για ΧΑ

Έρευνες των αρχών σε κοντέινερ που συνδέεται με τον Αν. Πάλλη. Οπλοστάσιο βρήκε η αστυνομία στα σπίτια του επιχειρηματία.

Κοντέινερ - μυστήριο στο επίκεντρο ερευνών για ΧΑ
Σε ένα κοντέινερ-μυστήριο που βρίσκεται από την περασμένη άνοιξη στο Ικόνιο και συνδέεται με Ίδρυμα του επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη έχουν στραφεί οι έρευνες των Αρχών για τη Χρυσή Αυγή, μετά τον εντοπισμό ενός μικρού οπλοστασίου σε σπίτια του σε Πανόραμα Βούλας και Παλαιό Φάληρο.

Το κοντέινερ παραμένει σφραγισμένο και δεν έχει ακόμα ανοιχτεί, ούτε έχει εμφανιστεί κάποιος εκπρόσωπος, είτε ιδρύματος είτε του ίδιου φυγόδικου επιχειρηματία, ώστε να το παραλάβει.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, σε ένα δεύτερο κοντέινερ που ανοίχτηκε, με αποδέκτη το ίδιο ίδρυμα, βρέθηκε ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης, σε δυο οικήματα του φυγόδικου επιχειρηματία, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 20 πυροβόλα όπλα.

Ειδικότερα στο σπίτι του εφοπλιστή βρέθηκαν:

- Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,

- Δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,

- Εξήντα μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,

- Δέκα διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και

- Δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Να σημειωθεί ότι ο Αναστάσιος Πάλλης έχει έπεκταθεί και στο χώρο του τύπου και ελέγχει το 40% του μετοχικού κεφαλαίου της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v