ΤΕΕ: Ηλεκτρονική υπηρεσία για οικοδομικές άδειες

Η παρουσίασή της θα γίνει αύριο, από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη και τον Δήμαρχο Αθηναίων Γεώργιο Καμίνη.

ΤΕΕ: Ηλεκτρονική υπηρεσία για οικοδομικές άδειες

Μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία του ΤΕΕ, στην κατεύθυνση οργάνωσης και εκσυγχρονισμού της χώρας, συντόμευσης των διαδικασιών και απαλλαγής από τη γραφειοκρατία, κυρίως, διευκόλυνσης των πολιτών και των μηχανικών, περνά σε φάση υλοποίησης, αναφέρει σε ανακοίνωση το ΤΕΕ.

Πρόκειται για την ηλεκτρονική υπηρεσία έκδοσης οικοδομικών αδειών, η οποία θα λειτουργήσει με την ευθύνη του ΤΕΕ και τη συνεργασία των Δήμων, αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών των υπουργείων.

Η παρουσίασή της θα γίνει αύριο, από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη και τον Δήμαρχο Αθηναίων Γεώργιο Καμίνη, ενώ έχει κληθεί να παραστεί και ο Δήμαρχος Θεσσαλονικέων Γιάννης Μπουτάρης, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στις 14:00.

 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο