Αίτηση αποφυλάκισης από Μιχαλολιάκο

ισχυρίζεται ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την προσωρινή του κράτηση. Δυο νέες απολογίες πήραν οι ανακρίτριες.

Αίτηση αποφυλάκισης από Μιχαλολιάκο

Την αποφυλάκισή του ζητεί ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής» Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος στην σχετική αίτηση που κατέθεσε ισχυρίζεται ότι δεν συντρέχουν λόγοι για την προσωρινή του κράτηση. Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε και η αστυνομικός Βέτα Ποπόρη.

Εν τω μεταξύ οι δύο ανακρίτριες κάλεσαν σε απολογία δύο ακόμη νέα πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

Ως προς τον φερόμενο ως πυρηνάρχη του Πειραιά Νίκο Αποστόλου ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος, απολογούμενος φέρεται να αρνήθηκε τον ρόλο αλλά και τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ειδικότερα, ο Αποστόλου σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε απλώς υποστηρικτής και όχι μέλος της Χρυσής Αυγής ενώ αρνήθηκε ότι έχει κάνει κάποια «σωματική εκπαίδευση». Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν πουλούσε ποτέ προστασία σε νυχτερινά κέντρα, ενώ ως προς τον ρόλο του "πυρηνάρχη" ισχυρίστηκε ότι "ήθελα να το παίξω ότι ήμουν κάτι παραπάνω από αυτό που είμαι στους φίλους που δεν ήξεραν και τους έλεγα ότι είμαι πυρηνάρχης.

Για τις αποδιδόμενες σε αυτό επιθέσεις σε αλλοδαπούς, ο ίδιος το αρνήθηκε και διευκρίνισε ότι «υπήρξε μόνο κάποτε μια διένεξη με μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ».

Ως προς την συνομιλία με φίλο του στην οποία του λέει ότι θα τον βάλουν στο νυχτερινό κέντρο «Καραμέλα» ως προστασία υποστηρίζει ότι θα έπιανε δουλειά ως πορτιέρης στο μαγαζί, ενώ αρνήθηκε ότι δουλεύει στο κέντρο "Ζιγκ-Ζαγκ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v