Αποφυλακίζεται ο Βίκτωρας Ρέστης

Ο Β. Ρέστης, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση των δανείων από την τράπεζα FBB, προσέφυγε στην ανακρίτρια ζητώντας την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Αποφυλακίζεται ο Βίκτωρας Ρέστης
Αποφυλακίζεται με διάταξη της ανακρίτριας ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης. Στον κ. Ρέστη επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Ο κ. Ρέστης, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση των δανείων από την τράπεζα FBB, προσέφυγε στην ανακρίτρια ζητώντας την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Όπως δήλωσαν σχετικά οι δικηγόροι του, Θανάσης Κανελλόπουλος και Μιχάλης Δημητρακόπουλος, "η Δικαιοσύνη εκτιμώντας ορθά τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σε συνδυασμό με ουσιώδη νεότερα στοιχεία και δικονομικές ενέργειες του κ. Ρέστη, έκρινε ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος. Ο κ. Ρέστης, με αίσθημα ευθύνης, θα αγωνισθεί μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητά του και συγχρόνως θα συνεχίσει μαζί με τους χιλιάδες εργαζομένους του την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v